Jouw Unieke Geschenk: ontdek wat jij de wereld te geven hebt

Course Dates: Open-ended
Enrollment Dates: Enroll Anytime
Who can Enroll: Anyone
Course Language: Nederlands
Price: € 57,00

About the Course

Deze online training is een reis naar het ontdekken van, en vormgeven aan jouw unieke geschenk aan de wereld.

Wie ben je, wat maakt jou uniek, en wat heb jij aan de wereld te geven?

Ontdek wat jij te bieden hebt aan jezelf, aan de mensen om je heen, aan je collega’s, klanten, leerlingen of cliënten. En ontdek wie je bent en wat jij te geven hebt aan de wereld, vanuit jouw unieke zelf. Je grootste geschenk, dat ben jij.

 

Jij bent uniek

Ieder mens is uniek. Ieder mens heeft een uiterlijk wat speciaal en persoonlijk is. Niemand is exact hetzelfde als een ander. En nog sterker geldt dat voor je innerlijk: jouw weten, denken, voelen, je bewustzijn, je keuzes en je verbinding met anderen, de dingen die je doet: er is niemand gelijk aan jou.

Alleen al door te bestaan, door te zijn wie je bent, breng je jouw unieke kwaliteit in de wereld. Je relatie met de mensen om je heen, de keuzes die je maakt in je leven, de manier waarop je je werk of eigen onderneming vormgeeft: het is jouw energie, jouw manier, en niemand anders zal het ooit zo kunnen doen als jij. Dat beseffen is het begin van jouw geschenk aan de wereld gaan geven.

Of je het je missie noemt, je levensopdracht, of je essentie, het gaat er steeds om te ‘worden wie je bent’. Hoe kan dat? Hoe kun je worden wie je al bent? In de nog steeds levende spirituele Inka-traditie in de Andes wordt de essentie van een mens beschreven als een zaadje. En zoals een zaad de hele boom of plant al in zich heeft, zo heb jij de essentie al in je van wat jij kunt worden.  Wie jij kunt zijn als je  als zijn eigenschappen volledig ontwikkelt,  en kunt manifesteren als je uitgroeit tot wie je in wezen bent.

In je persoonlijk leven en in je werk, baan of bedrijf maak je je persoonlijke unieke kwaliteiten tot een geschenk aan je gezin, je vrienden, cliënten, je klanten, je teamleden. Je geeft je lessen aan je leerlingen, je coacht je coachees, je werkt in de organisaties waar je je bijdrage kunt leveren. Je geeft jouw unieke geschenk aan de wereld – en of je bereik nu klein is of groot, of je werkt in je eigen kleine kring of op wereldschaal, het principe is hetzelfde. Je geeft je Zelf aan de wereld. Hoe kom je daar? Wat is er voor nodig om dat Zelf, jouw unieke essentie, naar buiten te brengen? Om jouw Geschenk aan de wereld te geven? 

In 4 stappen, 12 dagen, jouw unieke gift aan de wereld ontdekken en vormgeven. Doe je mee?

 

Vier fasen

De basis is: ken jezelf. Wie ben je, waar sta je, wat is je startpunt? Welke waarden zijn belangrijk voor je, wie zijn de belangrijke mensen in je leven? Wat heb je te doen, wat is je missie, je opdracht? Je leert je “zaad” kennen. Je maakt contact met je essentie.

Voor wie ga je je inzetten? Wie zijn de mensen met wie je je verbonden voelt, je vriendengroep, je teamgenoten, de mensen met wie je trainingen volgt, cursussen doet? In welke sfeer leef je, werk je, wat is de voeding die jou doet groeien? Hier vind je de inspiratie en de energetische voeding om van je zaad, je kern, uit te groeien tot degene die je werkelijk bent. Je bent verbonden.

Als je jezelf ontwikkelt, groeit, gaat bloeien, dan word je zichtbaar, aanwezig, en andere mensen zien je uniciteit. Je blinkt uit, je hebt focus, je bent een expert met jouw unieke combinatie van alles wat je bent, geleerd hebt en kunt uitdragen. Mensen willen van je leren. Je kinderen. Je vrienden. Maar ook je leerlingen, je klanten, je cliënten. Mensen in organisaties vragen je advies, je draagt je expertise over. Je bent je Zelf.

En dan – de wereld. Je geeft je gave, je kwaliteiten, je geschenk niet meer alleen in kleine kring, in je eigen sfeer of groep. Je voelt dat je meer te bieden hebt, een groter bereik wilt hebben, jouw bijdrage wilt leveren aan het creëren van een betere wereld. Je leven, je werk of je onderneming gaan in dienst staan van wat jij aan die wereld wilt geven. Naarmate jouw innerlijke kracht groeit, kan je jouw essentie aan de uiterlijke wereld geven. Een uniek cadeau wat niemand anders zou kunnen doen. Je geeft je Zelf.

  

Jouw Unieke Geschenk

Deze online training neemt je mee in de onzichtbare wereld van energieën, van je eigen bovenwereld en binnenwereld, om je eigen unieke Zelf en jouw geschenk aan de wereld te ontdekken, en dat in de zichtbare wereld te brengen.

De training is helemaal voor jou als je:

  • Jezelf beter wilt leren kennen
  • De basis van je leven, je werk of je bedrijf wilt onderzoeken
  • Je eigen unieke Zelf verder wilt ontwikkelen, en
  • Wilt ontdekken wat jouw unieke geschenk aan de wereld is, jouw unieke essentie die je kunt delen met anderen. Daardoor maak jij de wereld een beetje mooier, bewuster, en beter.

We werken met energie. Jouw energie, dat is: jouw weten, je visie, je denken. Je ervaringen en gevoelens, je bewustzijn. En je gedrag, je patronen, je intenties en je acties.
Elke dag is er een les over de volgende stap om jouw unieke geschenk te ontdekken. In de les leer je iets over jouw energie, en daarna werk je in je energie om bewuster te worden, helderder, krachtiger.
Werken met energie betekent dat je meditaties en oefeningen aangeboden krijgt om je energie te ervaren, te verhelderen, en te leren sturen. Je energie ‘lichter en stromender’ te maken, bewuster. Meer focus te krijgen. Meer jezelf.
Je leert dat jij de eigenaar bent van je eigen energie, van je Zelf. En je leert hoe je tegelijk meer in je eigen kracht kan staan, én je beter kunt verbinden met anderen.

Dat heeft effect op je persoonlijk leven, op de manier waarop je in je werk staat, op de manier waarop je je bedrijf neerzet, en op wat jij op jouw manier aan anderen, aan de wereld, te bieden hebt. Jouw unieke geschenk aan de wereld. 

 Doe je mee?

 

Handtekening Margo Kistemaker 3

 

Ineen logo in kader minder fel

 

 © Margo Kistemaker, INEEN, 2018

Opleiding en training in energiewerk, healing en reading

www.ineen.org   /   margo@ineen.org

Course Structure

Instructors

Margo Kistemaker


This entry was posted in . Bookmark the permalink.