Inka Pad 1: Kennis, kosmovisie, en kern-oefeningen van de Inka-traditie

Course Dates: Open-ended
Enrollment Dates: 2 March 2018 - 3 May 2018
Who can Enroll: Anyone
Course Language: Nederlands
Price: € 247,00
Enrollments Finished

About the Course

In drie cursussen over het Inka Pad, de spirituele traditie van de Inka’s, geef ik de lessen door over de drie kanten van het Inka pad, zoals ik die tussen 2003 en 2016 ontving van mijn leraar Juan Nuñez del Prado. 

Inka Pad 1 behandelt de “Rechterkant van het pad”, de meer intellectuele begrijpende kennis, het overzicht van de belangrijkste basisbegrippen, de kosmovisie, en de basis-oefeningen in het werken met energie. In Inka Pad 2 (Midden) staan sociale relaties en de energie van het hart centraal, en in Inka Pad 3 (Linkerkant) gaat het meer om het concreet werken met energie om dingen in de werkelijkheid te beïnvloeden. Deze drie kanten van het pad geven samen alle kennis en oefeningen die een mens tot de hoogste vorm van spirituele en persoonlijke ontwikkeling kunnen brengen. 

In deze eerste cursus leer je de drie kern-oefeningen van het Inka pad: saminchakuy, saywachakuy en jucha mijuy: contact maken met kosmische energie, aarde-energie en met de energie die ontstaat in de ontmoeting met andere energieën. Je leert wat lichte energie is, en wat zware energie is en hoe die zich tot elkaar verhouden. De ontwikkeling die je versterkt als je leert om zware energie in lichte energie om te zetten, zorgt voor een versnelde activering van je “Inka Zaad”, je potentie om verlichting te bereiken. Er zijn 7 niveaus van bewustzijn die specifieke manieren van zijn beschrijven. 

Je leert over verschillende manieren om contact te maken met andere energieën, mannelijke en vrouwelijke energie, en het integreren van complementaire energieën. Het laatste deel van de cursus is gewijd aan de achtergronden van het ritueel van de initiatie in het vierde niveau van bewustzijn, en de spirituele lijn van leraren in deze traditie, waar deze lessen deel van zijn. 

 

Course Structure

Enrollments Finished

Instructors

Margo Kistemaker


This entry was posted in . Bookmark the permalink.