De Kracht van Intentie – dichter bij je wensen en je doelen

Course Dates: Open-ended
Enrollment Dates: Enroll Anytime
Who can Enroll: Anyone
Course Language: Nederlands
Price: € 57,00

About the Course

Is jouw wens echt je diepste wens? Geeft het bereiken van je doel jou echt dat wat je ervan verwacht? Komt je intentie diep van binnenuit, of reageer je vanuit vastgeroeste overtuigingen of wat anderen van je willen? 

En kan je je belemmeringen uit de weg krijgen, en innerlijk de ruimte maken die nodig is om te geloven in je dromen, je doelen, je wensen? En heb je dan uiteindelijk ook de kracht om echt in actie te komen?

In dit programma kom je in 12 lessen steeds dichter bij je wensen en je doelen. Je stelt jezelf de vragen: wil ik dit echt? Komt deze wens voort uit wie ik werkelijk ben? Geef ik mezelf toestemming om deze wens, dit doel, echt te bereiken? En heb ik de kracht om het echt waar te maken?

Bij 4 keer “ja” heb je een grote kans dat het je gaat lukken! En om die kans echt veel groter te maken, leer je in dit programma te werken met je energie. Energie is niet zichtbaar maar iedereen heeft er ervaring mee, iedereen kan energie voelen en waarnemen. Iedereen heeft een eigen onzichtbare wereld, waarin de werkelijke keuzes gemaakt worden, de informatie verwerkt, de gevoelens ontstaan. Als je in die onzichtbare wereld leert om dat wat jou tegenhoudt op te ruimen, dan zal je in de zichtbare wereld van resultaten en doelen bereiken grote sprongen maken!

 

 

Handtekening Margo Kistemaker 3

 

Ineen logo in kader minder fel

 

 © Margo Kistemaker, INEEN, 2018

Opleiding en training in energiewerk, healing en reading

www.ineen.org   /   margo@ineen.org

Course Structure

Instructors

Margo Kistemaker


This entry was posted in . Bookmark the permalink.